Mamma och pappa på nätet

Ni vet säkert hur det är när mammor och pappor ska lägga sig det man håller på med. Det kan vara pinsamt att ha dem i samma sfär som man själv befinner sig i, men det finns faktiskt undantag där värdet är riktigt högt. På Facebook är jag väl inte överförtjust att de finns, då jag ser det som en plats för mig och mina vänner, men precis som jag så bloggar faktiskt min mamma och pappa!

Till skillnad från mig så har de inte snöat in på reptiler, utan har istället involverat sig enormt i sina två hundar Flash och Lines. Det är inte så konstigt att deras blogg heter www.flashlines.se med andra ord. Det som oroade mig till en början var att de enbart skulle skriva om sina hundar, för ärligt talat tycker jag att de lägger lite FÖR mycket tid på de där. Men vem är egentligen jag att klaga? Jag lägger också ner mycket tid på mina husdjur, så jag förstår varför de gör som de gör. Lyckligtvis skriver de också om mycket annat som händer i deras liv och saker de har planerat.

Det är just det som gör att jag gärna går in och läser vad de håller på med. Det är inte lika lätt att få ett rakt svar i telefon eller via mail, men i sina blogginlägg är de nästan ovanligt konkreta i det de säger. Det uppskattas av mig och det har många gånger också gett mig en helt ny bild av mina föräldrar, en bild som är betydligt mycket mer positiv än vad jag kommer ihåg det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *