Spela på trav

När jag inte har fullt upp med reptilerna och jobbet så försöker jag att gör sådant som jag intresserar mig för. En stor del av min fritid går åt till att spela på hästar, nämligen trav. Det är en väldigt rolig förströelse som har gett mig en del vinster, men i ärlighetens namn är det inte vinsterna i sig som är det riktigt underhållande, det är att sitta, timme efter timme, och köra loppen i badkaret och försöka lista ut vem det är som kommer att stå som segrare, baserat på en mängd olika faktorer.

Som travtippare är det väldigt viktigt att du lyssnar in vad tränare, kuskar och skötare säger. Det är nämligen så att i ett jämnt lopp så är det väldigt många faktorer som spelar in. Det är viktigt att veta startspår, vilken utrustning de kör med, hur dagsformen är, hur erfarenheten av både spår och banans längd är samt hur hästen hanterar en resa. Dessutom är vikten av rätt kusk till rätt häst avgörande, vilket kan vara skillnaden mellan succé och fiasko.

Det är alltså inte det enklaste att göra en bra avvägning i travlopp, eftersom det är mycket som spelar roll. Dock finns det såklart favoriter, och de är favoriter av en anledning. På grund av att de har en ursprunglig hög nivå spelar andra faktorer mindre roll, samtidigt som den får respekt från andra kuskar som mest vill hitta en bra position bakom. Så vill du verkligen snöa in dig på något underhållande så är travet verkligen rätt sak!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *