Varmt välkomna till min blogg!

Det hör kanske inte till vanligheterna att svenskar har reptiler som husdjur, i alla fall inte i större antal. Dock är det kanske vanligare än vad man tror, men något som definitivt hör till ovanligheterna är att blogga om det! Jag kan inte för mitt liv missminna mig om någon som bedriver bloggverksamhet på samma sätt, och det är ganska roligt att veta att jag, i princip, är helt ensam om att blogga om mitt liv med mina kära reptiler. Visst finns det en del utländska bloggar, men jag tänker ändå sticka ut hackan och påstå att jag är den ende som gör det i Sverige.

Reptiler är på många sätt fascinerande. De tillhör ett släkte av djur som direkt går att koppla till dinosaurierna, då de generation efter generation har fört denna arts egenskaper vidare. Reptiler är med andra ord ett eko av jordens långa historia, långt innan människan gick på den här planeten och det är en historia som är värd att bevara och ta hand om. När så mycket djur försvinner idag på grund av oss så måste det finnas människor som bevarar. Här kommer ni helt enkelt att få läsa om mig, Johan, och livet med mina reptiler!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *